Tittel: Mythic Protocol sikrar 6,5 millionar dollar i frøfinansiering for utvikling av spel og underhaldningsekosystem

Singapore-baserte underhaldningsselskapet Mythic Protocol har lukkast med å sikre seg 6,5 millionar dollar i frøfinansiering for å støtte utviklinga av spel, media og plattformer. Lei av Shima Capital, Yida Gao, leia finansieringsrunden som også involverte Alpha JWC, Saison Capital, GDV Venture, Planetarium Labs, Arcane Group, Presto Labs, MARBLEX, EMURGO Ventures, HYPERITHM og engleinvestorar. Dei innsamla midlane vil bli brukt til å utvikle og lansere Mythic Protocol sine viktigaste produkt, som har som mål å skape eit samarbeidande underhaldningsekosystem.

Mythic Protocol blir leia av administrerande direktør Arief Widhiyasa, som har visjonar om å bygge eit underhaldningsekosystem som fokuserer på å skaffe, behalde og skalere brukarar. Selskapet si strategi, der spel er i fokus, inkluderer utviklinga av RIFTSTORM – ein samarbeidande, action-skuddarspel RPG med roguelite-progresjon. Dette spelet fremjar samhandling og engasjement mellom spelarar, og gjer det mogleg å spele på PC, konsoll og mobile enheter.

Mythic Protocol tilbyr også Decentralized Universal Meta (on Blockchain) eller DUMB, ei samarbeidande plattform for kreatørar. DUMB nyttar blockchain-teknologi til å tilby byggeklossar for innhaldsskaping, slik at kreatørar kan samarbeide og vise fram arbeidet sitt på ein innovativ og desentralisert måte.

I tillegg presenterer Mythic Protocol LEGACY, ei samling av digitale eigedelsklassar som utviklar seg basert på konsekvensane i den verkelege verda. Dette unike trekket legg til interaktivitet og vekst til digitale eigedelar, og gir brukarar dynamiske og givande opplevingar.

Med den sikra finansieringa er Mythic Protocol godt posisjonert til å revolusjonere underhaldningsindustrien ved å kombinere spelutvikling, innovative plattformer og eit dynamisk digitalt eigedelssystem. Målet deira er å tilby brukarane nye og immersive opplevingar innanfor underhaldning.

Kjelder:
– FinSMEs

Vanlege spørsmål (FAQ)